06-29335016 –   info@insightaut.nl

Online-workshop: balans tussen inspanning, ontspanning en grenzen bij autisme.

Bij de workshop ‘Balans tussen inspanning, ontspanning en grenzen bij autisme’ ontvang je van mij en anderen waardevolle tips om jou te helpen bij het vinden van een betere balans tussen inspanning, ontspanning en grenzen in relatie tot autisme.

poppetje op een wip met Yes en no. | Workshop: balans tussen inspanning, ontspanning en grenzen bij autisme

Wat gaan we doen en wat levert het jou op.

Je ontvangt waardevolle informatie over inspanning, ontspanning en grenzen, tijdens deze workshop. We zullen samen onderzoeken wat voor jou inspanning en ontspanning betekent, en hoe je je grenzen aan jezelf en anderen kunt herkennen en aangeven.

Na afloop van deze workshop zul je beter begrijpen wat jou ontspant en waar je energie van krijgt. Daarnaast zul je meer inzicht hebben in hoe je jouw grenzen duidelijk kunt maken aan anderen. Je zult wellicht ook beter in staat zijn om je balans tussen inspanning en ontspanning te behouden na de workshop.

Review van deelnemer van een eerdere workshop: “Hartelijk dank voor de workshop. Ik heb er veel aan gehad voor mijn dagelijkse praktijk in het herkennen en weer in balans brengen van kinderen met overbelastingsklachten en schooluitval. Ik vond de combinatie van deelnemers en hulpverleners erg prettig. Ik hoor ook graag jullie ervaringen!”

 

Praktische informatie en aanmelden!

  • Datum: woensdag 1 mei 2024 om 10:00 uur.
  • De workshop vindt plaats: online, via Teams.
  • De workshop duurt ongeveer 1,5 uur. Houd rekening met eventuele uitloop van maximaal 30 minuten.
  • De kosten bedragen €37,50 inclusief BTW.
    Bij verhindering wordt het betaalde bedrag niet geretourneerd.

Meld je aan voor de workshop: balans tussen inspanning, ontspanning en grenzen bij autisme!

Stap 1 van 4

Scroll naar boven