Traject: inzicht in jouw stress met jouw autisme

Met het traject: inzicht in jouw stress met jouw autisme werken we samen naar meer rust en ontspanning in jouw leven. Hier gebruik ik onder andere mijn persoonlijke ervaringen. Daarnaast werken we met werkbladen en oefeningen. Als ondersteuning bespreken we het boek “Meer rust en Minder stress bij Autisme”.

Het traject Inzicht in jouw stress duurt ongeveer 6 maanden.

Inzicht in jouw stress

Na deze 6 maanden heb je inzicht in:

Inclusief:

Praktische informatie

Het traject duurt ongeveer 6 maanden in de maanden spreken we om de week met elkaar af. Zodat jij het geleerde gelijk in praktijk kan brengen. Bij de eerste sessie spreken we alle 13 sessies af. Zodat we beide weten wanneer we elkaar zien, dat geeft ons duidelijkheid en rust.

Wil jij inzicht in jouw stress en de  rust weer terug vinden? Dat kan, voor eenmalige investering van € 1497.  Je kan jouw investering in delen betalen, dan betaal je 3 maal een bedrag van € 550 incl. btw.

Wil jij echt inzicht in je rust en balans? Meld je dan aan voor een gratis kennismakinggesprek
Dan neem ik binnen 48 uur contact met jou op. De afspraken vinden plaats in het Verzamelgebouw Reeuwijk of online plaats.

Bovengenoemd tarief geldt voor particulieren. Voor bedrijven wordt een offerte op maat gemaakt.

Garantie

Door mijn persoonlijke ervaring met autisme weet ik dat de methode die ik gebruik bij “inzicht in jouw stress ” passend is voor mensen met autisme. Merk jij bij de eerste live of online sessie dat deze methode niet passend voor jou is. Of je voelt toch geen klik. Geef dit gelijk aan na de eerste live of online sessie, dan stort ik jouw investeringsbedrag terug op jouw rekening.

Hoe kun je deze inverstering mogelijk maken?

Je kunt de investering zelf doen. Mocht je de financiële middelen zelf niet hebben,
dan kun je je werkgever vragen of hij/zij bij kan dragen aan jouw ontwikkeling in de vorm van financiële ondersteuning.
Vaak hebben werkgevers een ontwikkelbudget. Op die manier kunnen ze jou helpen om jezelf door te ontwikkelen.

Mocht je geen werkgever hebben die bij kan dragen, overleg dan met het ondersteuningsteam van je gemeente.
Misschien kunnen zij je helpen met een vergoeding voor deze zelfontwikkeling die je wilt gaan doen.

Wil jij met mij kennismaken?

Tijdens het gratis kennismakingsgesprek kijken we samen waar jij tegen aan loopt en welke problemen jij ervaart en wat voor traject daar het beste bij past. Voelen wij samen een klik en wil jij door met mij, dan plannen we de volgende afspraken. Je bereikt veel meer, als er een klik is, dat weet ik uit eigen ervaring.

Wat gaat er gebeuren.
Nadat jij een kennismakingsgesprek bij mij hebt geboekt,
neem ik binnen 48 uur contact met jou op om een afspraak in te plannen. Het kennismakingsgesprek wordt gehouden via zoom.

Wie is Floor
Door mijn persoonlijke ervaring met autisme, weet ik wat autisme inhoudt. En ook welke uitdagingen het met zich mee kan brengen. Dankzij mijn jarenlange persoonlijke ervaring en de opleidingen die ik op het gebied van autisme heb gedaan kan ik jou inzicht geven in jouw stress naar meer rust en fijnere relaties.

Ja, ik wil graag een afspraak voor een Kennismakingsgesprek