Traject: inzicht in jouw relaties

Voor het traject: inzicht in jouw relaties, gebruik ik onder andere mijn persoonlijke ervaringen. Daarnaast werken we met werkbladen en oefeningen.

Als ondersteuning krijg je het E-Book:“Het wat en hoe over relaties bij autisme”. Het traject: inzicht in jouw relaties duurt ongeveer 5 maanden.

Traject: Inzicht in jouw relaties

Na deze 5 maanden heb je inzicht in:

Inclusief:

"Door het traject: inzicht in jouw relaties. Heb ik meer contact gekregen met mijn half broer. Ik weet nu dat nee zeggen "oké'' is, dat geeft mij rust. Floor geeft tijdens het coachen een duidelijke en uitgebreide uitleg en geeft tussen de onderwerpen door nadenktijd. " Renée

Praktische informatie

Wil jij ook inzicht in jouw relaties? Dat kan, voor eenmalige investering van € 1495 incl. btw.
Je kan het bedrag ook in delen betalen, dan betaal je 3 maal een bedrag van € 550.
Als je dat wil, geeft dat dan aan tijdens het gratis kennismakingsgesprek.

Wil jij echt inzicht in jouw relaties.
Meld je dan aan voor een gratis kennismakingsgesprekDan neem ik binnen 48 uur contact met jou op. 

De afspraken vinden plaats in het Verzamelgebouw Reeuwijk of online plaats

Garantie

Door mijn persoonlijke ervaring met autisme weet ik dat de methode die ik gebruik bij “inzicht in jouw relaties” passend is voor mensen met autisme. Merk jij bij de 1ste live of online sessie dat deze methode niet passend voor jou is. Of je voelt toch geen klik. Geef dit gelijk aan na de 1ste live of online sessie, dan stort ik jouw investeringsbedrag terug op jouw rekening.

Hoe kun je deze investering mogelijk maken?

Je kunt de investering zelf doen. Mocht je de financiële middelen zelf niet hebben,
dan kun je je werkgever vragen of hij/zij bij kan dragen aan jouw ontwikkeling in de vorm van financiële ondersteuning.
Vaak hebben werkgevers een ontwikkelbudget. Op die manier kunnen ze jou helpen om jezelf door te ontwikkelen.

Mocht je geen werkgever hebben die bij kan dragen, overleg dan met het ondersteuningsteam van je gemeente.
Misschien kunnen zij je helpen met een vergoeding voor deze zelfontwikkeling die je wilt gaan doen.

Wil jij met mij kennismaken?

Tijdens het gratis kennismakingsgesprek kijken we samen waar jij tegen aan loopt en welke problemen jij ervaart en wat voor traject daar het beste bij past. Voelen wij samen een klik en wil jij door met mij, dan plannen we de volgende afspraken. Je bereikt veel meer, als er een klik is, dat weet ik uit eigen ervaring.

Wat gaat er gebeuren.
Nadat jij een kennismakingsgesprek bij mij hebt geboekt,
neem ik binnen 48 uur contact met jou op om een afspraak in te plannen. Het kennismakingsgesprek wordt gehouden via zoom.

Wie is Floor
Door mijn persoonlijke ervaring met autisme, weet ik wat autisme inhoudt. En ook welke uitdagingen het met zich mee kan brengen. Dankzij mijn jarenlange persoonlijke ervaring en de opleidingen die ik op het gebied van autisme heb gedaan kan ik jou inzicht geven in jouw stress naar meer rust en fijnere relaties.

Ja, ik wil graag een afspraak voor een Kennismakingsgesprek.