Traject: Inzicht in jouw autisme met Brain Blocks

Voor inzicht in jouw autisme met Brain Blocks. Ik leg jou met visuele voorbeelden uitleg wat er in jouw brein gebeurd bij verschillende situaties, zo ga je jouw autisme herkennen , begrijpen  en weet jij hoe je met jouw autisme moet omgaan. Tijdens de gesprekken geef ik jou tips en naast Brain Blocks werken we ook met  werkladen. Dit traject duur ongeveer 3 maanden.

Inzicht in jouw autisme met Brain Blocks

Na deze 3 maanden heb je inzicht in:

 • Wat autisme voor jou betekend en wat jouw kenmerken van autisme zijn
 • Herken jij jouw gedragingen en weet jij hierop een goede manier op te reageren. 
 • Uiteindelijk ga jij je autisme accepteren en ontdekken wie jij bent.

Inclusief:

 • 6 gesprekken
 • Praktische werkbladen en duidelijke oefeningen
 • Visuele beelden met Brain Blocks
 • 1 op 1 persoonlijke aandacht voor jouw autisme
 • Mijn verhalen en inzichten vanuit mijn ervaringsdeskundigheid

Praktische informatie

 • Jouw investering voor een traject waar wij elkaar live ontmoeten is €795 incl. btw
 • Vraag hier jou gratis kennismakingsgesprek aan,
  ik neem binnen 48 uur contact met jou op
 • De afspraken vinden plaats in het verzamelgebouw Reeuwijk plaats.

Kijk hier, als je wil weten wat autisme is. 

FAQ

Heb ik recht op garantie?

Door mijn persoonlijke ervaring met autisme weet ik dat de methode die ik gebruik bij “inzicht in jouw autisme” passend is voor mensen met autisme. Merk jij bij de eerste live of online sessie dat deze methode niet passend voor jou is. Of je voelt toch geen klik. Geef dit gelijk aan na de 1ste live of online sessie, dan stort ik jouw investeringsbedrag terug op jouw rekening.

Hoe kan ik mijn investering mogelijk maken?

Je kunt de investering zelf doen. Mocht je de financiële middelen zelf niet hebben, dan kun je je werkgever vragen of hij/zij bij kan dragen aan jouw ontwikkeling in de vorm van financiële ondersteuning. Vaak hebben werkgevers een ontwikkelbudget. Op die manier kunnen ze jou helpen om jezelf door te ontwikkelen.

 

Mocht je geen werkgever hebben die bij kan dragen, overleg dan met het ondersteuningsteam van je gemeente.
Misschien kunnen zij je helpen met een vergoeding voor deze zelfontwikkeling die je wilt gaan doen.

Wil jij met mij kennismaken?

Tijdens het gratis kennismakingsgesprek kijken we samen waar jij tegen aan loopt en welke problemen jij ervaart en wat voor traject daar het beste bij past. Voelen wij samen een klik en wil jij door met mij, dan plannen we de volgende afspraken. Je bereikt veel meer, als er een klik is, dat weet ik uit eigen ervaring.

Wat gaat er gebeuren.
Nadat jij een kennismakingsgesprek bij mij hebt geboekt,
neem ik binnen 48 uur contact met jou op om een afspraak in te plannen. Het kennismakingsgesprek wordt gehouden via zoom.

Wie is Floor
Door mijn persoonlijke ervaring met autisme, weet ik wat autisme inhoudt. En ook welke uitdagingen het met zich mee kan brengen. Dankzij mijn jarenlange persoonlijke ervaring en de opleidingen die ik op het gebied van autisme heb gedaan kan ik jou inzicht geven in jouw stress naar meer rust en fijnere relaties.

Ja, ik wil graag een afspraak voor een Kennismakingsgesprek.