Traject: Inzicht in jouw autisme met Disc en Drijfveren.

Voor inzicht in jouw autisme met Disc en Drijfveren of de kenmerken van autisme, geef ik jou tips hoe je autisme herkent en hoe je met je autisme kan omgaan. Daarbij gebruik ik werkbladen en oefeningen. Het traject inzicht in jouw autisme met Disc en drijfveren duurt ongeveer 2 maanden.

Na deze 2 maanden heb je inzicht in:

 • Wat autisme voor jou betekend en wat jouw autismekenmerken zijn
 • Wat jouw kwaliteiten zijn en hoe jij deze goed kan inzetten
 • Wat jouw interne motivatie is en wat jou drijft om dingen te doen

Inclusief:

 • 5 gesprekken
 • Praktische werkbladen en duidelijke oefeningen
 • 1 disc en drijfveren analyse
 • 1 op 1 persoonlijke aandacht voor jouw autisme
 • Mijn verhalen en inzichten vanuit mijn ervaringsdeskundigheid
Disc en drijfveren

Kijk hier, als je wil weten wat autisme is. 

Praktische informatie

 • Jouw investering voor online coaching traject is €495 incl. btw
  Jouw investering voor een traject waar wij elkaar live ontmoeten is €595 incl. btw
 • De afspraken vinden plaats in het verzamelgebouw Reeuwijk of online plaats

Ben je geïnteresseerd in dit traject of heb je een vraag?

Denk je dat dit traject passend voor jou is of stel jouw vraag? Neem dan vrijblijvend contact met mij op! 

FAQ

Heb ik recht op garantie?

Door mijn persoonlijke ervaring met autisme weet ik dat de methode die ik gebruik bij “inzicht in jouw autisme” passend is voor mensen met autisme. Merk jij bij de eerste live of online sessie dat deze methode niet passend voor jou is. Of je voelt toch geen klik. Geef dit gelijk aan na de 1ste live of online sessie, dan stort ik jouw investeringsbedrag terug op jouw rekening.

Hoe kan ik mijn investering mogelijk maken?

Je kunt de investering zelf doen. Mocht je de financiële middelen zelf niet hebben, dan kun je je werkgever vragen of hij/zij bij kan dragen aan jouw ontwikkeling in de vorm van financiële ondersteuning. Vaak hebben werkgevers een ontwikkelbudget. Op die manier kunnen ze jou helpen om jezelf door te ontwikkelen.

 

Mocht je geen werkgever hebben die bij kan dragen, overleg dan met het ondersteuningsteam van je gemeente.
Misschien kunnen zij je helpen met een vergoeding voor deze zelfontwikkeling die je wilt gaan doen.