Disc en drijfveren

Traject: inzicht in jouw autisme met Disc en drijfveren

Met het traject: inzicht in jouw autisme met Disc en drijfveren ontdek je wat jouw kwaliteiten, autisme kenmerken zijn en wat jou interne motivatie is en wat jou drijft om tot actie te komen.

Lees, hier verder
Inzicht in jouw autisme met Brain Blocks

Traject: inzicht in jouw autisme met Brain Blocks

Met het traject: inzicht in jouw autisme met Brain Blocks leg ik jou met visuele beelden uit hoe jouw brein werkt, leer je wat jouw autisme kenmerken zijn en hoe je daarmee om kan gaan.

Lees, hier verder

Wil jij informatie in vlogs? kijk dan op mijn youtubekanaal!

Wil jij met mij kennismaken?

Tijdens het kennismakingsgesprek kijken we samen waar jij tegen aan loopt en welke problemen jij ervaart en wat voor traject daar het beste bij past. Voelen wij samen een klik en wil jij door met mij, dan plannen we de volgende afspraken. Je bereikt veel meer, als er een klik is, dat weet ik uit eigen ervaring.

Wat gaat er gebeuren.
Nadat jij een kennismakingsgesprek bij mij hebt geboekt,
neem ik binnen 48 uur contact met jou op om een afspraak in te plannen. het kennismakingsgesprek wordt gehouden via zoom.

Wie is Floor
Door mijn persoonlijke ervaring met autisme, weet ik wat autisme inhoudt. En ook welke uitdagingen het met zich mee kan brengen. Dankzij mijn jarenlange persoonlijke ervaring en de opleidingen die ik op het gebied van autisme heb gedaan kan ik jou inzicht geven in jouw stress naar meer rust en fijnere relaties

Ja, ik wil graag een afspraak voor een kennismakingsgesprek