Gratis deelnemen en tips!

Webinar: inzicht in jouw stress en de weg naar meer rust

Webinar: inzicht in jouw stress en de weg naar meer rust!

Ervaar jij nu stress en wil jij informatie krijgen hoe je de weg weer kan vinden naar meer ontspanning? Zodat jij meer tijd krijgt om leuke activiteiten te doen? Of juist je huishouden kunt doen, of andere dingen waar jij nu geen energie voor hebt en die je eigenlijk wel wil of moet doen?

Meld je hier aan!

7 tips om weer te kunnen ontspannen!

Heb jij vaak dat je overprikkeld raakt en wil jij tips ontvangen om weer te ontspannen?  Zodat jij weer kan opladen en weer energie hebt voor een volgende activiteit!

Vraag hier jouw tips op!

Wil jij met mij kennismaken?

Tijdens het kennismakingsgesprek kijken we samen waar jij tegen aan loopt en welke problemen jij ervaart en wat voor traject daar het beste bij past. Voelen wij samen een klik en wil jij door met mij, dan plannen we de volgende afspraken. Je bereikt veel meer, als er een klik is, dat weet ik uit eigen ervaring.

Wat gaat er gebeuren.
Nadat jij een kennismakingsgesprek bij mij hebt geboekt,
neem ik binnen 48 uur contact met jou op om een afspraak in te plannen. het kennismakingsgesprek wordt gehouden via zoom.

Wie is Floor
Door mijn persoonlijke ervaring met autisme, weet ik wat autisme inhoudt. En ook welke uitdagingen het met zich mee kan brengen. Dankzij mijn jarenlange persoonlijke ervaring en de opleidingen die ik op het gebied van autisme heb gedaan kan ik jou inzicht geven in jouw stress naar meer rust en fijnere relaties

Ja, ik wil graag een afspraak voor een kennismakingsgesprek