Gratis kennismakingsgesprek

Wil jij een gratis kennismakingsgesprek?
Tijdens het kennismakingsgesprek kijken we samen waar jij tegen aan loopt en welke problemen jij met jouw (kenmerken van) autisme ervaart en wat voor traject daar het beste bij past. Voelen wij samen een klik en wil jij door met mij, dan plannen we de volgende afspraken. Je bereikt veel meer, als er een klik is, dat weet ik uit eigen ervaring.

Wat gaat er gebeuren.
Nadat jij een gratis kennismakingsgesprek bij mij hebt geboekt,
neem ik binnen 48 uur contact met jou op om een afspraak in te plannen. Het kennismakingsgesprek wordt gehouden via zoom. Het gesprek duurt ongeveer 30 minuten. Het kan zijn dat we na dit gesprek dat nog niet alles duidelijk is, dan plannen we een vervolg gesprek in. 

Wie is Floor
Door mijn persoonlijke ervaring met autisme, weet ik wat autisme inhoudt. En ook welke uitdagingen het met zich mee kan brengen. Dankzij mijn jarenlange persoonlijke ervaring en de opleidingen die ik op het gebied van autisme heb gedaan kan ik jou inzicht geven in jouw stress naar meer rust en fijnere relaties. 

Ja, ik wil graag een afspraak voor een kennismakingsgesprek

    Wil jij meer informatie over.....

    Wil jij meer informatie over wie Floor is druk dan op ‘over Floor’.  Bij aanbod kan je zien wat voor trajecten ik aanbied.  Je kan ook gratis ontspanningstips downloaden of meedoen aan de webinar: Inzicht in jouw stress en de weg naar meer rust dit staat bij gratis.