Floor heeft de publieksprijs van de FOTY Awards gewonnen.

Floor wint de publieksprijs van de FOTY Awards. De FOTY Awards is een wedstrijd om Freelancer van het jaar te worden. De publieksprijs win je door je video het meest te laten liken, te delen en de meeste weergaves te hebben. Die acties leveren allemaal punten op tijdens de wedstrijd.

Mijn reis begon ermee dat een studiegenoot van de Autismecoachopleiding mij had genomineerd. Ik twijfelde eerst of ik zou meedoen. Ik kende de FOTY Awards namelijk niet en dat was een beetje spannend voor mij. Wat ben ik blij dat ik deze stap toch heb genomen!

Reviews

Marc

Ik ben de trotse vader van Floor. De jeugd was voor Floor niet altijd even makkelijk omdat ze met het busje naar speciale onderwijs moest en daardoor het niet makkelijk was om in haar eigen woonplaats vriendjes te maken of hebben. Maar ondanks dat alles heeft ze toch mooi Mbo gehaald. Floor heeft een gigantische drive en doorzettingsvermogen. Zij maakt snel contact met mensen, kan goed luisteren en heeft een geweldig geheugen. Vaak zijn haar adviezen of goede raad gebaseerd op haar eigen ervaringen uit het verleden en daardoor zeer praktisch. Ik vind het ook knap dat zij nu een opleiding voor Autismecoach volgt. En ik ben er zeker van dat ze de opleiding met succes zal afronden. Verder verwacht ik dat ze hulp kan bieden aan mensen met autisme en hun familie zodat ook zij mensen met autisme beter kunnen begrijpen.

Jacqueline

Floor is een fijne collega om mee samen te werken. Ze doet wat ze belooft, denkt mee, ziet mogelijkheden, kan buiten kaders denken, is inspirerend. Ik heb diverse trajecten met Floor gedaan rondom psycho-educatie, zowel algemeen voor mensen die geen autisme kennis hebben als de meer ervaringsdeskundige is ze een kanjer. Ze weet waar ze het over heeft. Door diverse scholing is ze nog beter in staat om dit vorm te geven.

Bertina

Floor is de soort persoon die helder heeft wat ze wil. Die bereid is te oefenen en te experimenteren met verschillende manieren om tot haar doelen te komen. Die begrijpt dat dit met vallen en opstaan gaat en het zichzelf gunt om te blijven proberen. Floor is snel van begrip, maakt makkelijk contact en let niet alleen op haar eigen belang maar ook die van anderen. Ze versterkt zichzelf door buddy’s te organiseren zodat dingen die ze graag wil doen makkelijker en leuker worden. Daarnaast is het een leuk mens die goede woordgrappen maakt.

Maak je eigen pitchvideo en deel de video zo vaak mogelijk!

Finalistendag bij KPN

Om met de andere deelnemende deelnemers kennis te maken, hadden we een finalistendag bij KPN. Eerst stelden we onszelf aan elkaar voor door een pitch te houden over je bedrijf. Daarna gingen met elkaar lunchen en ten slotte kregen we een LinkedIntraining van Franck Fielemon van Omzetcoach.

Prijsuitreiking in de radiozending van de ondernemers

Op 18 november werden de winnaars van de Freelancer of the year Awards bekendgemaakt tijdens de live visual radio-uitzending van de Ondernemers op New Business Radio. Beluister hier het fragment dat ik (Floor) de Publieksprijs win. Bekijk deze video, als je mijn reis in beeld wil zien!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *