06-29335016 –   info@insightaut.nl

De vertaalslag naar stress verminderen, balans vinden bij autisme!

Verken het traject ‘de vertaalslag naar stress verminderen, balans vinden bij autisme‘ in 7 stappen de weg opent naar een stressvrijer bestaan. Dit traject biedt praktische handvatten om niet alleen stress te verminderen,

maar ook effectief om te gaan met overprikkeling, onderprikkeling, veranderingen, onduidelijkheden en piekeren. Daarnaast ontvang je tips voor het vinden van de juiste balans tussen inspanning, ontspanning, en het creëren van structuur in het leven. Ga voor minder stress en meer balans en ontspanning in het leven.

Lana
Lees verder
Samen met Floor heb ik het traject meer rust en minder stress bij autisme gedaan. Ik heb namelijk verschillende kenmerken van autisme en merkte dat ik hier in het dagelijksleven toch best last van had. Vooral stuctuur en prikkels waren belangrijke thema’s. Floor heeft me hierbij geholpen, door me in eerste instantie meer inzicht te geven in wat autisme nou precies is en hier vervolgens met handige tips en tricks mee aan de slag te gaan.
Anoniem (meneer met autisme )
Lees verder
Floor was mijn coach tijdens het traject "Meer rust op het werk" van Autismecoach. De coaching was effectief; het bood me de ruimte om mijn gedachten te delen. De flexibiliteit van de coach resulteerde niet in vier sessies van een uur, maar in plaats daarvan kozen we voor acht sessies van een half uur.

Hoe kan je 'de vertaalslag naar balans
vinden bij autisme' maken?

Met het traject ‘Stress verminderen, balans vinden bij autisme’ ontvang je in 7 stappen praktische tips om van stress naar rust te gaan.

Stap 1: Stresssignalen herkennen
Stap 2: Stressoorzaken (her)kennen
Stap 3: Oefenen met structuur
Stap 4: Inspanning en ontspanning
Stap 5: Beter omgaan met prikkels
Stap 6: Communiceren over stress
Stap 7: Hoe kan ik terugval voorkomen?

Tijdens dit traject krijg je het boek “Meer rust en minder stress bij volwassenen met autisme” van Marja Boxhoorn, evenals aanvullende werkbladen. Deze werkbladen helpen je om de besproken strategieën en tips actief toe te passen tussen de gesprekken door.

Het traject duurt ongeveer 6 maanden, waarbij we om de 2 weken afspreken. Jouw investering bedraagt €1475,-. Voor bedrijven maak ik een offerte. De gesprekken vinden plaats in mijn kantoor aan de Leeghwaterstraat 23 in Reeuwijk, maar kunnen ook online plaatsvinden.

 

Wat levert het traject: "stress verminderen en
balans vinden bij autisme"op.

  1. Herkenning van Stress-Signalen: Deelnemers leren hun eigen stresssignalen te herkennen, waardoor ze snel kunnen ingrijpen wanneer dat nodig is.

  2. Begrip van Stress-Oorzaken: Door de bespreking van stressoorzaken begrijpen deelnemers beter waarom ze stress ervaren en hoe ze dit kunnen aanpakken.

  3. Opbouwen van Structuur: Het traject helpt bij het creëren van een geordende dagelijkse routine voor meer stabiliteit.

  4. Balans tussen Ontspanning en Inspanning: Deelnemers leren een goede balans te vinden tussen ontspanning en inspanning, wat helpt bij dagelijkse uitdagingen.

  5. Verbeterde communicatievaardigheden en Grenzen stellen: Ontwikkel vaardigheden om feedback effectief te verwerken en leer duidelijk en respectvol je grenzen aan te geven.

     

Verken vandaag het pad naar "stress verminderen en
balans vinden bij autisme"!

Stuur een mail naar floor@insightaut.nl voor meer informatie of om te starten met het traject.
Verwacht binnen 72 uur een bericht van Insight Aut om een gratis kennismakingsgesprek in te plannen!

Scroll naar boven