De vertaalslag naar jouw
autisme met Brain Blocks.

Verken met het traject ‘De vertaalslag naar jouw autisme met Brain Blocks‘ hoe je jouw autisme kunt herkennen, begrijpen en leer hoe je ermee kunt omgaan. Dit bevordert niet alleen jouw acceptatie, maar geeft je ook inzicht in wat voor jou moeilijk is en waar je hulp kunt vragen. Begin vandaag met het vergroten van je zelfbegrip en acceptatie van jouw autisme!

Floor Schmeets met de tool Brain Blocks | Inzicht met autisme met Brain Blocks
Hans Knetsch
Lees verder
Het is al weer even geleden dat Floor mij uitlegde hoe zij werkt met de Brain Blocks methodiek. Als coach was ik erg nieuwsgierig hiernaar. En Floor nam de tijd om op een heel kundige wijze Brain Blocks uit te leggen en me mee te nemen in deze methodiek. Ik mocht het zelf ook ervaren. Na het zelf ervaren van Brain Blocks ben ik overtuigd van de positieve impact die deze aanpak kan hebben op het leven van individuen met autisme. En ik zou Brain Blocks van harte aanbevelen. Natuurlijk wel onder de professionele maar zeker ook (ervarings-)kundige wijze zoals Floor dit proces begeleid.
Mirjam
Lees verder
Floor is een mooi mens, die door inzet van haar ervaringsdeskundigheid goed kan begrijpen waar je tegen aan loopt als je te maken hebt met overprikkeling en negatieve emoties. Hierdoor kan zij goed andere autistische mensen coachen, maar kan zij ook tips geven aan mensen uit iemands netwerk of hulpverleners!
Marit van Vliet
Lees verder
Floor is een warme persoon die op een heldere en prettige manier Brain Blocks uit kan leggen en toepassen.

Hoe maken we de vertaalslag naar jouw
autisme met Brain Blocks:

Met het traject ‘De Vertaalslag naar jouw autisme met behulp van Brain Blocks‘ gaan we samen onderzoeken wat jouw autismekenmerken zijn, evenals jouw sterke punten en aandachtspunten. We zullen verkennen onder welke voorwaarden jouw kenmerken het beste tot hun recht komen.

Hiervoor maken we gezamenlijk gebruik van de tool Brain Blocks voor extra verduidelijking. Op basis hiervan stellen we niet alleen jouw autismeprofiel op, maar ook een naslagwerk dat je altijd kunt raadplegen wanneer dat nodig is.

Het traject duurt ongeveer 3 maanden, waarbij we om de 2 weken afspreken. Jouw investering bedraagt €750,-. Voor bedrijven maak ik een offerte. De gesprekken vinden plaats in mijn kantoor aan de Leeghwaterstraat 23 in Reeuwijk, maar kunnen ook online plaatsvinden. Wil je werken aan het versterken van jouw autismekenmerken met behulp van Brain Blocks?

Wat levert het traject 'de vertaalslag naar jouw
autisme met Brain Blocks' op?

  1. Beter begrip van jezelf: Door coaching leer je meer over jezelf, ontdek je jouw sterke punten en aandachtspunten.

  2. Meer begrip in jouw familie: Jouw familie kan beter begrijpen wat autisme is en hoe ze jou het beste kunnen ondersteunen.

  3. Verbeterd levensgeluk: Door meer te weten te komen over autisme en hoe je ermee kunt omgaan, kun je jezelf beter accepteren en streven naar een gelukkiger leven.

Zet vandaag de stap naar het begrijpen
en accepteren van jouw autisme!

Vul het onderstaande formulier in voor meer informatie of om te starten met het traject. Verwacht binnen 72 uur een bericht van Insight Aut om een gratis kennismakingsgesprek in te plannen.
Iemand wilt een traject inzicht autisme
Scroll naar boven